2015.12.01.
A Szabad Piac Alapítvány "Együtt a versenyképesebb oktatásért" című pályázata sikeresen lezárult. Minden pályázónak köszönjük a részvételt! Számos remek pályázat érkezett be hozzánk a "Versenyképes tudás a felősoktatásban" témában, amelyek értékelése befejeződött és alapos mérlegelést követően kiválaszottuk közülük a legjobb tanulmányt. A pályázat nyertese: Batiz Gergő - Közép-európai Egyetem Pályázata: Versenyképes Magyar Felsőoktatás A győztesenek gratulálunk a kiváló eredményhez! Köszönjük a résztvevők munkáját, mindannyian nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy hatékonyabban dogozhassunk a hazai oktatás színvonalának javításán.

2015.10.26.
Együtt a versenyképesebb oktatásért – A Szabad Piac Alapítvány tanulmánypályázata Pályázat célja: A közelmúltban készült kutatások eredményei rendre azt mutatják, hogy a hazai oktatás minősége nemzetközi viszonylatban egyre inkább lemaradásba kerül. A tanulmányi pályázat célja annak elősegítése, hogy az oktatásban jelenleg is részt vevő hallgatók, diákok osszák meg saját javaslataikat, ötleteiket a köz- és felsőoktatás fejlesztésének lehetőségeiről.